Personvern

Personvern
 • Flysiesta.no retningslinjer for personvern
 • Flysiesta.no forplikter seg til å sikre ditt personvern. Personvernsretningslinjene for nettstedet vår fastslår hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi lagrer den, hva vi bruker den til og hvordan vi sørger for at informasjonen er trygt beskyttet.
 • Personlige opplysninger
 • Vi samler inn dine opplysninger først og fremst for å kunne motta dine reisebestillinger. Denne informasjonen (ved forespørsel) består av passasjerenes for- og etternavn, adresser, passnumre eller EU-nasjonale ID-kortnumre, telefonnumre, e-postadresser, IP-adresser. I enkelte tilfeller vil vi spørre om en passasjers helse (gjelder kun ved passasjerer med særskilte medisinske behov), slik at vi kan sikre passende forberedelser for deres flyreise. Dine personlige opplysninger kan benyttes med følgende hensikter: å kontakte deg i tilfelle endringer i form av ruter eller eventuelle kanselleringer, for å bekrefte ditt kreditt- eller betalingskort, for å sikre innvandrings-/tollvern, for sikkerhetsgrunner, helseårsaker, administrative formål, for å forebygge kriminelle hendelser, bistå etterforskninger, for statistiske og markedsføringsrelaterte analyser, kundeundersøkelser og kundevarslinger. I tillegg til dette, kan vi overrekke dine personlige opplysninger til våre underleverandører som fungerer som dataadministratorer for oss, eller, med din godkjenning vil vi kunne overrekke opplysninger til ytterligere tjenesteleverandør (som f.eks. forsikringsselskap og drosjeselskap). Flysiesta.no lagrer og publiserer passasjerinformasjon i samsvar med de strengeste sikkerhetsstandardene. Våre retningslinjer for personvern krever individuelle, personlige identifikasjonsbevis før vi til gjengjeld kan avsløre privat reisebestillingsinformasjon.
 • Direkte markedsføring
 • Av og til vil du motta e-poster fra oss om reisetilbud og tilleggstjenester. Ved bestilling av reiser kan du si opp ditt abonnement på eventuelle Flysiesta.no -nyhetsbrev. Du har også muligheten til å si opp Flysiesta.no -nyhetsbrev når du mottar dem.
 • Nettstedsovervåking
 • Flysiesta.no benytter seg av et overvåkingsprogram til å se hvordan besøkende oppfører seg på Flysiesta.no -nettstedet og hvordan de bruker det. Vi bruker resultatene fra overvåkingsprosessen til å utvikle et mer brukervennlig nettstedsdesign og -utforming. Denne programvaren samler ikke inn passasjerinformasjon.
 • Informasjonskapsler
 • Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (”cookies”) som bistår oss i å forbedre tjenestene våre og utvikle visse funksjoner som kan være nyttige for passasjerer. Informasjonskapsler er små deler tekstdata som overrekkes fra din nettleser til din datamaskins harddisk. Dette hjelper oss å gjenkjenne nettleseren din og overvåke besøkende på nettstedet vårt. Slik får vi vite hvilke produkter og tjenester som passer best for våre kunder. Informasjonskapsler lagrer blant annet din kontaktinformasjon slik at vi bedre kan gjenkjenne din datamaskin når du besøker Flysiesta.no -nettstedet, slik at vi kan tilby deg en mer sømløs brukeropplevelse når du bestiller flyvninger. De fleste nettlesere bruker informasjonskapsler automatisk, men hvis du vil kan du endre innstillingene i nettleseren din til å blokkere informasjonskapsler. Ved å trykke hjelp-knappen i verktøylinjen på de fleste nettlesere kan du finne ut hvordan du kan endre nettleserens innstillinger slik at den ikke lenger godtar informasjonskapsler, hvordan du kan motta varslinger når nettleseren oppdager nye informasjonskapsler og hvordan du kan deaktivere alle informasjonskapsler. Informasjonskapslene vi bruker har ingen tilgang til informasjonen som er lagret på din datamaskin.
 • Linker til tredjepartsnettsteder
 • Disse personvernsretningslinjene gjelder kun for nettsteder som vi eier og styrer. De gjelder ikke for linker til andre nettsteder, hvilken informasjon som samles inn av tredjeparter som administrerer andre nettsteder og hvordan de bruker informasjonskapsler på deres nettsteder. Merk at uavhengige organisasjoner opererer etter egne retningslinjer i forbindelse med bruk og salg av personlig data, samt bruk av informasjonskapsler. Hvis du vil finne ut av hvordan personlige opplysninger blir brukt på deres nettsteder, anbefaler vi at du leser retningslinjene for personvern på deres nettsteder. Dersom du ikke finner tilsvarende informasjon hos dem, kan du kontakte de eventuelle organisasjonene for å forhøre deg om dette. All informasjon som eventuelt samles inn av tredjepartsnettsteder, oppbevares utelukkende av de tredjepartene.
 • Sikkerhet
 • Vi gjør alt vi kan for å sikre best og tryggest mulig personvern på nettstedet. Dataen du forsyner oss med beskyttes med SSL- protokoll (”Secure Socket Layer”). SSL er en standardisert metode for koding av bankkortinformasjon og personlige opplysninger. Den sikrer en trygg overføring av informasjon over Internett.
 • Ha en fin tur!